Insurance-management

"ontzorgt de ondernemer"

Wanneer uw bedrijf (tijdelijk) geen verantwoordelijke voor het beheren van uw verzekeringsportefeuille heeft, en u wilt deze werkzaamheden niet laten stagneren, voert Additional deze graag voor u uit.

Maar onze diensten gaan verder. Zo is Additional o.a. ook inzetbaar voor interne controle op de juiste opvolging van preventie-eisen van verzekeraars (en de onderhandelingen die daar aan vooraf gaan), second opinions over juiste afdekking van uw risico’s conform uw wensen en uiteraard premiebesparingen, of nog beter gezegd, het traject van vermindering van risicokosten.

Middels een korte en bondige rapportage brengen wij een helder advies uit. Uiteraard is het mogelijk om in het verlengde hiervan, van onze verzekeringsmakelaar-activiteiten gebruik te maken.

Internationale verzekeringen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van internationale verzekeringsprogramma’s en de juiste contacten met onafhankelijke intermediairs, ontzorgt Additional ook internationale ondernemers. ‘Is mijn buitenlandse vestiging goed verzekerd? Wat zijn aldaar verplichte verzekeringen en hoe hou ik zicht op de afdekking van risico’s en de kosten van de verzekeringen?’ Wij kunnen u helpen met het inzichtelijk maken en voor u internationale verzekeringsprogramma’s opzetten of zorgen voor lokale opvolging. Een internationaal netwerk staat ons ter beschikking.

Kortom: Additional, uw tailormade partner in binnen- en buitenland.

Nederlands Engels

Postbus 9533, 4801 LM Breda | tel. 085-0773800 |