Risico-advisering

"ontzorgt de ondernemer"

Als ondernemer wilt u bezig zijn met ondernemen. En u niet druk hoeven maken over welke risico’s uw bedrijf loopt. Toch is het van groot belang deze in kaart te brengen. Weet u überhaupt wat uw risico’s zijn en welke impact ze mogelijk hebben?

Wij leggen graag de vinger op de zere plek. Ieder bedrijf is uniek met een geheel eigen risicoprofiel. Na kennismaking met uw onderneming gaan wij samen met u aan een plan werken om deze risico’s beheersbaar te maken.

Door middel van een praktisch ingestelde risicoanalyse kunnen we de specifieke en impactvolle risico’s van uw bedrijf inventariseren. We kijken samen met u naar hoe uw bedrijf het best kan omgaan met die risico’s. Focust u zich bijvoorbeeld op de juiste risico’s? Hoe kunt u deze verkleinen? Zijn uw preventieve maatregelen adequaat? Welke risico’s kunt u zelf dragen? En welke risico’s wilt of moet u overdragen door deze bijvoorbeeld te verzekeren. Regelmatig zullen wij u de spiegel voorhouden en de risico’s met betrekking tot uw mensen, bedrijfsmiddelen en – vermogen opnieuw evalueren.

Benieuwd wat Additional voor uw bedrijf kan betekenen? En vooral wat het u kan opleveren?
Neem dan contact met ons op.

Nederlands Engels

Postbus 9533, 4801 LM Breda | tel. 085-0773800 |